Uniek Sporten laat sportdromen uitkomen

11 september 2024

Heb jij een beperking of chronische aandoening én een Sportdroom? Misschien wordt jouw droom dan wel werkelijkheid! Van 1 tot en met 31 oktober 2024 kun je je sportdroom namelijk weer insturen naar Uniek Sporten Brabant.

Het project Sportdromen is bedoeld om Brabanders (vanaf 5 jaar) met een beperking of chronische aandoening blijvend meer te laten sporten en bewegen.

Hoe werkt het?

Meer informatie?

Kijk dan op de website Uniek Sporten Brabant (Deze link gaat naar een externe website) of neem contact op met Uniek Sporten Brabant via e-mail: info@unieksportenbrabant.nl.

Project Sportdromen

Het project Sportdromen heeft al tientallen Brabantse sportdromen in vervulling laten gaan. Van het volgen van aangepaste zwemlessen tot het fluiten van wedstrijden als scheidsrechter. De volgende inschrijfrondes lopen van 1 tot en met 30 april 2025 en van 1 tot met 31 oktober 2025.

Campagnefoto Sportdromen

Bijschrift: drie mensen in een rolstoel poseren in een sporthal. Een van hen houdt een cheque vast met daarop de tekst 'Winnaar Unieke Sportdroom'.

Uniek Sporten Brabant

Uniek Sporten Brabant is een samenwerking tussen de provincie Noord-Brabant, BrabantSport, Stichting Sportservice Noord-Brabant, de zeven Brabantse regio-loketten van Uniek Sporten Brabant en Brabantse gemeentes. Uniek Sporten Brabant heeft als doel om Brabanders met een beperking of chronische aandoening te stimuleren om meer te sporten en bewegen.

Meer nieuws