Drukbezochte sport- en cultuurmarkt

23 september 2024

Was jij zaterdag 21 september ook in het Citycentrum? Dan is het je zeker niet ontgaan: de sport- en cultuurmarkt.

Tientallen Veldhovense sport- en cultuuraanbieders vertelden er vol enthousiasme over hun activiteitenaanbod. Bezoekers bekeken er demonstraties en volgden clinics (een korte kennismaking met een sport). De markt bracht veel mensen in beweging.

Veldhoven Skillz

Ook vond de officiƫle lancering van Veldhoven Skillz plaats. Veldhoven Skillz is de nieuwe naam van Brede School Veldhoven en organiseert gratis sport- en cultuuractiviteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Benieuwd naar het aanbod? Bekijk de website van Veldhoven Skillz (Deze link gaat naar een externe website).

Veldhovense sport- en cultuurweken

De sport- en cultuurmarkt vond plaats als onderdeel van de Veldhovense sport- en cultuurweken. Sportverenigingen, culturele instellingen, scholen, de gemeente Veldhoven en andere aanbieders van sport en cultuur in Veldhoven bieden van 20 tot en met 29 september 2024 allerlei gratis activiteiten aan. Het doel? Veldhovenaren laten ervaren hoe leuk het is om met sporten, bewegen en cultuur bezig te zijn.

Onthullen naam Veldhoven Skillz

Bijschrift foto: Medewerkers van Veldhoven Skillz en wethouders Jeroen Rooijakkers en Thomas van Broekhoven onthullen tijdens de Veldhovense sport- en cultuurmarkt de nieuwe naam Veldhoven Skillz. Zij staan op het podium op het Meiveld en houden een spandoek vast met daarop de nieuwe naam en het nieuwe e-mailadres van Veldhoven Skillz. Op de voorgrond zitten kinderen.

Meer nieuws